İlçe Jandarma Komutanlığından Okulumuza Ziyaret

Meslek Yüksekokulu yönetimimiz göreve gelmesinin ardından başlattığı ilçe kurumlarımız ziyaretleri kapsamında Jandarma Komutanlığı'na ziyaret gerçekleştirmişti. Bugün İlçemiz Jandarma Komutanlığı Meslek Yüksekokulumuz'a iade-i ziyarette bulundu.

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Fatih DİREK ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Tarık LÖK, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Yekta KARADUMAN ve ekibine yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılı bir dönem dileklerini iletti.

Görüşmede, öğrencilerimizin huzur ve güvenliği için işbirliği ve dayanışma içerisinde çalışma konusunda görüş birliğine varılırken kurumlar arası iletişimin devamlılığı hususuna da vurgu yapıldı.

Komutanlığımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

03.03.2020 21:42